Din tandlæge på Nørrebro

Når det kommer til tandsundhed, er det vigtigt at komme forbi en tandlæge Nørrebro, der er i stand til at hjælpe dig med opgaven. Det kan godt være, du mener, du selv er rigtig god til at få børstet tænder, men det er dog ikke det eneste, der er vigtigt, når det kommer til at holde sunde tænder. Der er meget andet, der også er brug for at blive gjort. Dels er det vigtigt, at du overvejer, hvilken mad du propper i munden. Ting, der har store mængder sukker, vil også slide hårdere på tænderne en så mange andre ting. Mange mennesker overser også behovet for at bruge tandtråd. Det er ikke alting, du vil være i stand til at kunne fjerne fra tænderne ved blot at børste dem. Der vil være noget, der sætter sig imellem tænderne, som ikke bliver fjernet, når du er i gang med at børste tænder. Dette har brug for at blive fjernet ved at du bruger tandtråd.

tandlæge

Der kan opstå en masse forskellige problemer, der skyldes dårlig tandpleje, men der kan også opstå nogen, som ikke skyldes dårlig tandpleje, og så er det bare vigtigt, at der bliver gjort noget ved dem så hurtigt som muligt. Det kan være, at du får slået en tand ud, og så er det vigtigt at komme ned og få det undersøgt, så du kan finde ud af, hvad der skal gøres, så tænderne ikke begynder at flytte sig rundt i munden, fordi de ikke længere har samme fundament, de kan afhænge af.

Fx kan det være en mulighed, at der bliver indsat et implantat, hvis du har været i den uheldige situation, at der er blevet slået en tand ud. Det er dog også en mulighed, at det snarere er en protese, du har lyst til at få sat ind, fordi den ikke er lige så dyr som et tandimplantat, men det er dog noget, du så kan diskutere med tandlægen for at komme frem til den løsning, der passer bedst i forhold til den udfordring, som du står med.

Der er fordele og ulemper ved alle forskellige former for tandbehandling. Et tandimplantat er noget, der går ind og erstatter en tand, der ikke længere er der på en meget naturlig måde. Med sådan et vil det være umuligt for det utrænede øje at se, du har fået sat noget ind i munden. Det koster så også mere end en protese gør, som du kan tage ud, men det er sådan nogen ting, du skal tale med din tandlæge på Nørrebro om.

Tandlægerne ved Nørreport I/S
Nørre Voldgade 27
1358 København K
Telefon: 33 15 35 30