En fysioterapeut på Frederiksberg

Fysioterapi er en behandlingsform, der gør brug af forskellige øvelser samt massageteknikker, som vil være med til at gøre din krop klar igen, når den har været udsat for noget, der har begrænset din bevægelighed på den ene eller den anden måde. Det vil være ofte være en del af et genoptræningsprogram, så den tid, de er begrænsede i, vil være så kort som mulig. Fysioterapi er en masse forskellige ting. Det er både forskellige genoptræningsøvelser, men det er også massage, der kan hjælpe dig tilbage igen.

Fysioterapi er noget, der har været brugt i rigtig lang tid. Det har mange hundrede år på bagen, men der er selvfølgelig visse ting, der har ændret sig i løbet af tiden, da man har fundet nyere og bedre måder at gøre det på.

Når du tager forbi en fysioterapeut, kan du få hjælp til at håndtere diverse ting, der kan være opstået som konsekvens af aldring, sygdom, overforbrug af diverse ting, måske har du været udsat for en ulykke eller det er et dårligt arbejdsmiljø, du har været udsat for, som har slidt din krop. Du skal gerne have så høj en livskvalitet som muligt, og det får du, hvis din krops bevægelighed ikke er begrænset af den ene eller den anden grund.

En fysioterapeut arbejder med en masse forskellige former for skader og andre former for nedslidning. Hvis du har nogen spørgsmål, er det en god ide at tage kontakt i dag, så du får fundet ud af, hvad der er årsagen til det problem, du går rundt med. Des hurtigere du får dette konstateret, des hurtigere vil du også få det bedre, og du vil minimere risikoen for, at du får langvarige gener.

Det er altid vigtigt, at personen, der behandler dig kigger på lige netop dit problem og forsøger at finde ud af, hvordan du kan blive behandlet på bedst mulig måde. Du skal ikke bare have standardbehandling. Der skal kigges på, hvad der er årsagen bag dit problem, og så skal der udarbejdes en plan i forhold til dette.

Formålet er at kigge overordnet på din krop. Mange ting vil være forbundet på den ene eller den anden måde, og det giver derfor ingen mening at kigge isoleret på dem. Hvis du har været igennem en operation, har du formentlig ligget og været inaktiv i en længere periode. Konsekvensen af dette er, at dine muskler svækkes, da de ikke bliver brugt lige så regelmæssigt som de normalt bliver brugt.

Hvis der er noget, som generer dig, er det altid bedre at få tjekket, hvad der kan gøres ved det. Din sygeperiode kan begrænses ved at få den rette behandling så hurtigt som muligt. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du også altid tage kontakt. Vi står klar til at gøre dig kampklar igen.

Kiro-fys.dk
Godthåbsvej 129
2000 Frederiksberg
Tlf. 38108190