Gode råd til tandblegning

Flere og flere har et ønske om et ultra hvidt Hollywood smil. Det er en generel opfattelse af at perlehvide tænder sender et signal om sundhed og ungdommelighed. I dagens samfund er farvede eller gule tænder et usundt signal at sende. Her er nogle fakta om tandblegning til at hjælpe dig i din søgen efter et stort smil.

tandblegning
I dag laver tandlægerne tandblegning så skånsom for tænderne som muligt. Det er med andre ord, blevet smertefrit og nemt, at få et naturligt, hvidt smil.

Det er mange af vores egne dårlige vaner der bidrager til vores farvede tænder. Mange mennesker drikker cola, kaffe og er faste rygere. Disse ting vil misfarve emaljen på dine tænder. En måde at minimere effekten af ​​disse vaner, er at børste dine tænder oftere end efter hvert måltid.

Det er ikke nødvendigt at bruge en masse penge på at få hvidere tænder. Fattigmands udgaven af tandblegning er noget så simpelt som bagepulver. Placer en smule bagepulver på din tandbørste og børst dine tænder forsigtigt. Dette er sandsynligvis den billigste måde at få synligt hvidere tænder, og det fungerer meget godt.

Hvis du vil bruge et kommercielt tandblegningsprodukt, så sørg for at du ikke har en tandkøds sygdom. Hvis du har sådan en sygdom, skal du kontakte din tandlæge for at rådgive om hvad man skal gøre.

Mange mennesker er uvidende om, at overskydende fluor kan plette tænder. Det er en medicinsk tilstand, der kaldes “dental fluorose”, der er kendetegnet ved misfarve eller brune pletter på ens tænder. Dette kan være forårsaget af overdreven fluorid fra vandforsyningen eller en anden kilde.

De fleste tandlæger og producenter af tandblegning anbefaler ikke gravide at blege deres tænder. Det er ukendt hvilke bivirkninger dette vil have på fosteret.

Tandblegning i sig selv er ikke nødvendigt og skal gøre med moderation. Ved overdrevet brug kan man få skader på emaljen og gøre sine tænder utrolig følsomme.

Efter at have fået lavet nogen form for tandblegning bør der ikke bruges mundskyl, da flere mennesker er af den opfattelse af farvestoffet heri, vil være skyld i en misfarvning. Der er en medicinsk forklaring bag dette. Du kan selv kontrollere dette ved at øge eller mindske dit forbrug af mundskyl.

Vær forsigtig, når du spiser varmt, hårdt eller krydret mad efter et tandblegning behandling. Hvide tænder er mere følsomme efter behandlingen. Nogle eksperter anbefaler at man skyller munden med vand ofte, hvilket menes at minimere farvning af tænderne.

Er du blevet tændt på, at få dit naturligt, hvide smil igen? Så har jeg hørt meget godt om Tandsyn i Aalborg! Sig til, hvis du kan anbefale én:)