Hvordan plejer man sine tænder ordenligt?

Den billigste og førende tandlæge i Rødovre giver her nogle gode tips til at holde dine tænder sunde

Når vi ser mennesker med flotte hvide tænder og smukke smil, så bør vi beundre dem, fordi de har været heldige at være født med et smukt smil. Derudover er der mange mennesker som er jaloux på disse mennesker for at have et smukt smil og sunde tænder. I stedet for at være jaloux, bør man gøre noget ved problemet og spørge dig selv hvorfor har jeg ikke dette flotte smil og tænder?

Hvis du virkelig ønsker have et hvidt smil så er det meget vigtigt at du bruger den passende tid på at børste din tænder. ikke bare at børste, men at børste på den rigtige måde. Mange børster deres tænder på en helt forkert måde. Hvis du børster dine tænder for hårdt, vil dit tandkød begynde at bløde. Blødende tandkød er ikke godt og det er vigtigt du opsøger en tandlæge hvis blødningen ikke stopper i løbet af nogle uger. Mange betragter den daglige opgave “at børste tænder” som en kedelig daglige opgave, men tænk på at du bruger dine tænder hver eneste dag. Hvis du lider af nogen sygdomme i dine tænder eller mund, er det nok fordi du ikke børster dem godt nok og måske skulle overveje at opsøge en tandlæge som kan analyserer hvordan du børster dem og derefter fortælle dig hvad du kan gøre bedre.

 

tandlæge i rødovre

Brug tandtråd hver anden dag.

Du kender det sikkert at din tandlæge fortæller dig at dit tandkød ikke er sundt fordi du ikke har lært at bruge tandtråd. Det er desværre noget dine forældre har en del indflydelse på om du kommer til at bruge eller ej. Tandtråden er god at bruge fordi tråden kan komme ned imellem tænderne og fjerne urenheder. Det kan din tandbørste ikke og derfor kan du risikere at der går betændelse i disse urenheder. Derudover kan dine tænder også blive misfarvet fordi de urenheder der sidder mellem tænderne blive hårdt med tiden. Det kan derefter kun fjernes ved at gå til tandlægen. Klinikassistenten vil derefter bruge en børste som kan fjerne det hele.

Spis sundt og så lidt syre så muligt

Mange produkter indeholder syre som misfarver dine tænder. Det kan være produkter som appelsiner, citroner eller mange læskedriks produkter. Syren er med til at langsomt at nedbryde den naturlige beskyttelse der er på tænderne også kaldt emaljen.

Tandlægerne I Carlsro I/S
Tårnvej 219 st
2610 Rødovre
36703167