Lav din egen skatepark

Skateboarding er en sport, der nyder en stor popularitet primært blandt den yngre del af befolkningen. Børn og teenagere skater over det hele. Det eneste problem er, at der bliver skatet rigtig meget på forskellige typer af ejendomme og brugsarealer, og kraftig skating kan påføre megen materiel skade på huse, bygninger, fortorve og meget mere.

Løsningen er nær

Den bedste løsning på dette problem ville være at have nogle flere offentlige skate parker i området. Problemet her er blot, at kommunalbestyrelserne ikke har de økonomiske midler til at betale for offentlige skate parker. Hvis man ønsker flere skateparker i landet, skal pengene til dette typisk komme fra private.
Hvis du går med ønsker om, at bygge og etablere en skatepark, så er den klare fordel at du mere eller mindre selv kan bestemme hvor den skal være placeret. Skatere fra hele lokalområdet vil stå i kø for, at komme ind i netop din skatepark, simpelthen fordi der typisk ikke vil være mange andre steder at skate henne.

I denne artikel vil vi sammen med den rigtig gode skateboard shop i Hillerød komme med gode bud på, hvordan du gør din skatepark til den mest populære i hele lokalområdet!

halfpipe skateboard

Ramper

Du skal bruge en masse flotte og udfordrende ramper, hvis du gerne vil tiltrække nogle af de bedste skatere til din skatepark. Når du så har fået tiltrukket de dygtige skatere, og din park er begyndt at blive en smulle populær, så vil du hurtigt løbe ind i en problemstilling omkring vedligeholdelse af dine faciliteter. Det er en tidskrævende opgave, at vedligeholde alle dine ramper. Derfor bør du kraftigt overveje, at få lavet dine ramper i den bedste kvalitet. Det vil spare dig for en del tid med kedelig vedligeholdelse.

Gode butikker

Du bør også kraftigt overveje at placere en butik i din skate park. Du kan fx åbne din egen butik, eller du kan opkræve en husleje fra andre, der ønsker at åbne deres egen butik. Umiddelbart vil en butik der sælger skate produkter, drikkevarer og snacks der vil være den mest succesfulde i en skate park. Dette kan vise sig, at være en gode måde for dig at drage fordel af din skatepark på.
Når din butik har været åbent et par måneder, så kan du jo passende begynde at tilbyde dine faste kunder en god rabat. Det vil give din butik et godt ry i miljøet, og du vil hurtigt kunne mærke positive effekter af dette i din omsætning.

BNA Boardshop
Søndre Jernbanevej 14
3400 Hillerød
Tlf: 20227747