Fordele ved outsourcing af revision

Outsourcing af revisionsopgaver er en ting, der ikke længere er så utraditionel, som den var tidligere. Tidligere var det typisk tilfældet, at man ansatte en revisor, hvis man havde et firma af en vis størrelse. Det kan være, der på et tidspunkt i fremtiden kun vil blive gjort brug af revisionsfirmaer. Grunden til, at mange vælger at outsource mange af disse opgaver er, at det kan være svært at stå og skulle klare skatteregnskabet, revision og løn helt selv. Hvis du har et firma, ved du godt, at der er mange andre opgaver, der også skal varetages, og det er måske ikke det sjoveste i verden at sidde og kæmpe med at få regnskabet til at stemme, hvis du ikke selv er en haj til det. Hvis du har en virksomhed, der ikke er specielt stor, kan det være en god ide at finde et eksternt firma, der vil påtage sig bogførings- og regnskabsopgaver. De har specialiseret sig i denne rolle.

Outsourcing af regnskab, giver dig mere tid til at fokusere på din forretning.
Outsourcing af regnskab, giver dig mere tid til at fokusere på din forretning.

Der findes også virksomheder, der offshorer en del af opgaverne til lande, der har lavere timeløn, og du har på den måde mulighed for at få klaret opgaverne markant billigere, end hvis du selv skulle have en revisor ansat i firmaet. Der er firmaer, der påstår, at de på denne måde er i stand til at reducere udgifterne med op til 50% i forhold til, hvad de ellers normalt ville have betalt for denne ydelse. Hvis du kigger på lønningerne i din nuværende virksomhed, giver det tal faktisk meget god mening. Det handler i virkeligheden bare om, at du får sendt alle de opgaver ud, som andre vil være i stand til at klare bedre eller lige så godt, hvor lønnen er lavere. Ved at få dannet en fornuftig kontrakt med sådan en virksomhed, vil kunne lette en stor byrde fra dine skuldre. Du slipper for selv at skulle stå og skaffe de redskaber og programmer, der er nødvendige for at få en sådan funktion til at køre rundt. Disse firmaer vil have en tidligere track record, de kan vise dig, og de vil være der for at hjælpe dig med at vokse.

Det er også en god måde at få en masse analysearbejde klaret, som du også vil kunne få outsourcet til et firma, der selv offshorer revisionsarbejde. Der er næsten ingen grænser for, hvad du vil være i stand til at få klaret ved hjælp af denne model. Med analysearbejde af høj kvalitet, vil du være i stand til at få din virksomhed til at vokse. Du vil være i stand til at nå de mål, som du gerne vil nå på en omkostningsfornutig måde.

Har du derfor lyst til at bruge mere tid på, at få din forretning til at vokse og bruge tid på det der virker? Så outsource din revision i dag (og spar tilmed penge). Brug gerne Whitefield til opgaven!