Renovering af din kælder

I følgende indlæg, kan du få spændende inspiration til renovation af din kælder

Jeg er en lykkens pamfilius. Jeg er nemlig så heldig, at jeg har en kælder i mit hus. I en lang, lang årrække har jeg bare brugt min kælder til kedelig opmagasinering af de ting jeg ikke har kunnet tag emig sammen til, at smide ud. Over årene har det virkelig hobet sig op. Til sidst blev det bare for meget, og jeg besluttede mig for at jeg nu ville ryde kraftigt op i kælderen. Da jeg var i gang med at rydde op, blev jeg lynhurtig opmærksom på hvor meget uudnyttet plads der egentlig var i kælderen. I stedet for at bare at rydde op, besluttede jeg at jeg ville tømme kælderen fuldstændig. Jeg fik ryddet det hele ud, og fik hurtigt overblik over hvor meget plads der i virkeligheden var i kælderen.

jk_totalentreprise4

Jeg gik i lang tid og funderede over, hvad jeg mon skulle bruge alt pladsen til. Hurtigt blev jeg klar over, at mit uudnyttede kælderrum kunne fungere perfekt som en hjemmebiograf. Der var plads til et kæmpe lærred, gode stole og endda en popcorn-maskine. Efter nogen tids overvejelse blev jeg enig med mig selv om, at kælderen skulle være min nye hjemmebiograf.
Nu havde jeg jo endelig besluttet mig for hvad jeg gerne ville have, men jeg havde faktisk ikke tænkt på, hvordan jeg umiddelbart skulle gribe opgaven an. Jeg rådførte mig hos nogle venner der havde fået renoveret kælder tidligere. Her blev jeg klar over, at indledningsvist var en super god idé, at hyre en god bygmester. Bygmesteren hjalp mig med at planlægge alle detaljer i renoveringsprocessen. Kort tid efter stod min kælder som et smukt, indbydende rum. Det var kun et spørgsmål om dage, før jeg fik indrettet min hjemmebiograf. Det kan virkelig godt anbefales, at få renoveret sin kælder.

Selvom jeg kom relativt hurtigt frem til, at mit kælderrum skulle være min nye hjemmebiograf, så havde jeg naturligvis også en række andre idéer. Hvis du også har en kælder du ikke ved hvad du skal bruge til, så har jeg her listet 3 gode forslag.
1:
Din egen bar. Hvis du holder af at holde en god fest for dine venner, så er det absolut ikke en dårlig idé at installere en bar nede i kælderen. Du vil helt sikkert være den, som alle vennerne helst besøge. Det er egentlig ikke super kompliceret. Det er nærmest ligesom at sætte et nyt køkken op.

2: Dit eget personlige fitnesscenter. Hvis du, ligesom jeg hader at køre den lange vej til træningscenteret, så er det en god mulighed at indrette et fitnesscenter i din kælder. Det kræver egentlig kun, at du ved hvilke typer maskiner du vil have i dit træningscenter – og så er du faktisk rigtig godt på vej.

3: Gæstesoveværelser: Hvis du har mange gæster, og de af og til overnatter, så er det faktisk oplagt at udnytte kælderrummet til gæsteværelse. Hvis du har en stor kælder, kan du endda installere toilet- og badefaciliter.

J. K. Totalentreprise ApS
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Telefon: 7070 1822