Så vigtigt er god tandpleje!

Er du i gang med at undersøge de forskellige tandlæger i Lyngby? Det er således, vi lever i en tid, hvor vi har rig mulighed og adgang til en masse gode tandlæger. Vi har også adgang til langt bedre tandpleje, end det var tilfældet, hvis man kigger på de muligheder, som vores bedsteforældre havde adgang til. Det ændrer dog ikke på, at der stadig er nogen mennesker, der bare ikke får gået til tandlægen og gjort lige så meget ud af deres tandpleje, som de burde, hvilket blot betyder, at du går rundt med tænder, der ikke er så sunde, som de kunne være, hvis du bare gjorde noget mere ud af at passe og pleje dem så grundigt som muligt.

Der kan være forskellige grunde til, at du ikke tager forbi en tandlæge. Måske har du ikke en sygesikring, der dækker tandlægebesøg, og du er bange for, at du kommer til at blive udsat for en stor regning, hvis du tager forbi en tandklinik, men har du dog overvejet, at regningen kun bliver større, hvis du forsømmer og ikke tager hen for at få det fikset?

Tænderne er dels en af de første ting, som andre mennesker vil lægge mærke til, men dårlig tandpleje kan gå hen og få store konsekvenser for andre dele af dit helbred også. De spiller en vigtig rolle, når det kommer til at nedbryde maden. Du skal bruge dem hver evig eneste dag, flere gange om dagen, så det er vigtigt at sørge for, at der er styr på tandplejen.

Det kan være, du tænker: “En lille, enkelt tandinfektion er ikke noget, der kommer til at skade,” men bliver der ikke gjort noget ved det, bliver problemet bare større.

God tandpleje og grundig børstning af dine tænder er med til at sikre din krops generelle sundhed. Er det længere tid siden end et år sidste sidste gang, du var til tandlægen, er det bestemt ved at være på tide igen. Det anbefales, at du tager forbi en tandlæge to gange om året for at være sikker på, dine tænder får den bedst mulige behandling.

Tandlægeindustrien er et af de områder, hvor der er sket en hel masse. Det er meget normalt for unge mennesker at få tandbøjle på, men det var det ikke nødvendigvis for 40 år siden.

Hvis du lider af tandlægeskræk, kan du også altid roligt fortælle din tandlæge dette. På denne måde gør du ham opmærksom på det, og derved vil han også holde dig ekstra informeret og fokusere endnu mere på at være beroligende, så du ikke bliver utilpas, når du sidder derinde.

Tandlægerne Lyngby Torv 1
Lyngby Torv 1
2800 Kongens Lyngby
Telefon: 45 87 12 26

tandlæge